Välkommen till Komikaze.se

Den här hemsidan, Komikaze.se, har varit aktiv sen 31 augusti 2005. Här skrev jag förut om ståupp i Sverige, både ur rookie- som proffsperspektiv. Det materialet hittar du via länkarna! Ambitionsnivån varierar. Några av mina favoritinlägg har jag lagt in i den här kategorien!

Vill du ha ståupp hos t ex ditt företag eller förening så rekommenderar jag att du vänder dig till ett bokningsbolag som t ex Bokastandup.se där du får proffsig hjälp att hitta rätt komiker för ditt event.

Min hemsida Komikaze.se prisades på Svenska Standupgalan redan i augusti 2006. Själv har jag kommit till final i SM i ordvitsar 2011 och tror inte jag vann för presentkortet jag fick i pris hade utgånget datum!

Som ståuppare har jag bl a medverkat i tre ståuppshower med Zinat Pirzadeh som vi spelat runt om i Sverige; Fyra blattar är fler än fem svennar (även Kadir Meral och olika gästkomiker medverkade, se artikel i PDF-format här), Alfahonor (Yvonne Skattberg och Zinat var stjärnorna) och senast var det Bakis i burkan. Har du en scen så kanske den föreställningen kan vara något? Läs mer via länken!

Mike Räsänen,
redaktör för Komikaze.se när andan faller och håller i lakritsprovningar och chokladprovningar hos Choklad & Lakrits.
Se här och boka själv om det finns en ledig plats på någon provning! Håller i choklad- och lakritsprovningarna i första hand. Kontakta mig om du vill ha en provning på ditt företag!

mike@komikaze.se
070-562 94 10

Finns på Twitter som KomikazeMike.

 


Disclaimer

Material som publiceras på den här hemsidan äger skribenten, oftast jag. Foton äger de fotografer som anges, står det inget så är det jag som tagit bilden. Fråga innan du tar bilden till din blogg, hemsida eller vad det kan röra sig om.