Soran Ismail vann BungyComedy-finalen (ht 2006)

Finalen avgjordes måndagskvällen den 27 november på ett välfyllt Helenes Krog vid Mariatorget. 21 stycken kom till start, men segraren var rätt given… De tre som togs upp på scen som någon slags nominering var från vänster på bilden ovan: Soran Ismail, Cecilia von Strokirch och Hans Carstensen som alla gjorde bra ifrån sig. Överlag en jämn omgång där ingen verkade nervös, ingen tog fram fusklapp, bara en hade rekvisita med sig upp på scen (kaninöron!) och de flesta utgick från sig själva i sitt material.

Några av de tävlande, bland annat delsegrare, nådde inte upp till samma nivå denna gång som i grundomgången, men de flesta gjorde det. Märktes att en del tränat lite mellan omgångarna.

Komikaze WebTV gjorde en intervju med vinnaren, men Soran Ismail vann kanske du vill veta redan nu.

(ursprungligen publicerad 28 nov 2006)