Norra Brunn med amerikanskt besök

Clayton Fletcher från New York var åter i Sverige och ståuppar i allt från Hofors (i kväll fredag) till självaste Norra Brunn.

Här är några bilder från gårdagens Norra Brunn.

Full aktivitet i kök. Självaste chefen Peppe Mazella hoppade in.

 

Kvällen MC var ingen mindre än Clayton Fletcher från New York Comedy Club. Kanske hans engelska gjorde att publiken hade full fokus på scenen. Skratten kom tätt. Hyfsad med publik, så gott som alla platser vid borden var upptagna och en del ståplatser.

 

Kvällens oannonserade inhopp gjordes av Joacim Berntsson som kört några år på hobbynivå, men lockade till många skratt med sina fem minuter.

 

Under pausen fotograferades alla i ”logen”: Clayton, Peppe, Joacim, och de två Norra Brunn-veteranerna som avslutade varsin akt Patrik Larson och André Wickström. Grym show gav de på en helt vanlig torsdag kryddad med amerikansk inblandning. Ingen kvinna på scen den här kvällen, men de finns nästan alltid någon. Se deras program här.