Viktor Klemming vann Bungy Comedy i Grums

Till finalen som avgjorde i tisdags den 29 mars hade följande gäng kommit:

Viktor Klemming, Grebbestad
Roger Bergman, Stockholm
Anna Sundqvist, Karlstad
Anton Eriksson, Arvika
Tilde Blom, Åmål
Niklas Johansson, Grums
Mohamed Shanle, Västerås

Som synes dominerade startlistan av Värmland där tävlingen äger rum sen något år. Men vinnare blev boshuslänningen Viktor Klemming som bor i Grebbestad som i april fyller 22.

Hur han ser ut ser ni bl a på hans Instagram.

 

Andra säsongen av Bungy Comedy i Grums

bungyGrums

Har du haft lust men ännu inte provat på standup? Då är det här tävlingen för dig! Nu går den i Grums i Värmland, så du som hade velat göra din debut i Stockholm har haft 17 säsonger på dig.

Nu på tisdag 8/3 kör de igång andra säsongen av Bungy Comedy Grums. Klicka på bilden för att komma till deras hemsida och anmäl dig snarast vid intresse. De kör fyra tisdagar i rad i mars, 8, 15, 22 och final 29/3.

Förutom modiga debutanter så gästas scenen av ett par av landets absolut bästa komiker som just nu säljer ut arenor över hela landet!

Showstart kl 19.00, publikinsläpp från 18.00, Gruvan Folkets Hus i Grums, ingång baksidan.
Fikaservering av PRO Grums.
Entré 100:-.
Pensionär och ungdom under 18 år: 50:-.
Kontant eller Swish.

Update:
Anton Eriksson P4 Värmland, Viktor Klemming från Grebbestad och Niklas Johansson från Grums gick vidare till finalen den 29 mars 2016.

Finaldags för 17:e och kanske sista säsongen av BungyComedy

På måndag är det återigen en final i nybörjartävlingen BungyComedy. Det är för 17 gången och den här kan det vara den sista. Åtminstone i höst blir det ingen omgång har arrangörerna Klas Åkerblom och Anders Celin gått ut med.

Den här finalen är den första som äger rum på Norra Brunn där även tre grundomgångar har körts.

475 namn på tävlande finns från våren 2005 och fram till idag på BungyComedys hemsida här. En handfull av alla namnen är idag riktigt etablerade, ett flertal kör på rookienivå och mer än hälften har lagt av. Så hundratals komiker har kommit fram den här vägen, och det kanske har blivit lite väl många som försöker sig på ståupp men å andra sidan är det fler rookieklubbar än tidigare nu så på hobbynivå kan man ju alltid hålla på.

Kl 19.30 på måndag är det dags att se de max 17 som kommer till start (om inte någon hoppar direkt in på finalen för alla gick ju vidare från grundomgången). Men några hoppar väl av, så kanske 15 som kommer till start.

Uppträder gör även Isak Jansson och Al Pitcher, så det blir en grym kväll oavsett kvalité på de nya komikerna.

Vem vinner? Ja, nån av tonåringarna kanske. Två av delsegrarna har varit tonåringar!
Edit: Ja, båda tonåringarna var de två bästa. Simon Englund, 13 år, vann rättvist (inte så mycket för skämten utan för framförandet som var väl inövat och felfritt).
Mons Lorenzen, 19 år, fick starta (som favoriter ofta får) och var länge kvällens bästa.
Andra som stack ut var Simon Gärdenfors och Erik Sohlström (som hade bästa inledningen någonsin).

Bordsbokning Norra Brunn på 08-16 61 80. Entré 100 kr.

Adress: Surbrunnsgatan 33, Stockholm

Och redan klockan 19.30 är det

Senaste vinnarna från BungyComedy på Norra Brunn i kväll

Ikväll på Norra Brunn i Stockholm kan man se de senaste  vinnartrion från BungyComedy i höstas – Christina Nordhager (som vann), Andreas Anterot och Carin Reijmer.

Kvällens headliner på Norra Brunn är Hasse Brontén och även Hans Ingemansson och Sven Brundin uppträder.

Måndag 29 april blir det stor BungyComedy-final på Norra Brunn. Nästa säsong blir det ingen BungyComedy, så finns risk att det är den sista som äger rum nu. 17 säsonger har det varit nu av nybörjartävlingen som startades av Klas Åkerblom och Anders Celin. De håller i finalen även den här gången.